TROISSOEUR

Eigenzinnig. Expressief. Hartverwarmend.

Volxkeuken

Geen tijd om te koken? Geen zin in de afwas?

Op de vierde woensdag van de maand kan je in Merksemdok stressloos mee aanschuiven. Voor 10 euro geniet je van een vegetarische maaltijd. Gezond en duurzaam!

Reserveren voor de volxkeuken doe je

 

Eten kan tussen 19 en 20 uur.

Na het eten serveren we een gratis akoestisch concert in samenwerking met Sterk Onversterkt. Enkel aanschuiven voor het concert kan natuurlijk ook.


TROISSOEUR kreeg erkenning door hun eigenzinnige, expressieve, anarchistische en theatrale elektro-akoestische sound die voor een nieuwe wind zorgde binnen het folk-genre.


Verwacht je aan hedendaags met een oude ziel. Muziek met een blik op de wereld. Klassieke instrumenten worden op niet klassieke wijze bespeeld. De driestemmige herenzang prikkelt de verbeelding. De muzikanten spelen recht uit het hart. In hun eigen gemaakte taal, een eigen verhaal, door iedereen te verstaan.
Naar aanleiding van hun 20-jarig jubileum en een reünieconcertreeks zijn de heren terug samen gaan componeren met veel goesting en drive. Zonder draadjes brengen ze exclusief een voorproefje van hun doorleefd, fris, uitnodigend en hartverwarmend nieuw programma.
 

 


Praktisch

afbeelding moeilijkheisgraagd
prijzen
  • gratis
  • volxkeuken: 10 euro
locatie
  • Merksemdok
  • Emiel Lemineurstraat 72
  • 2170 Merksem