Podium

Tcha Limberger

Sterk Onversterkt & Volxkeuken

wo 28 sep 2022 - 19.00 uur

Tcha Limberger is een feit. Een internationaal icoon. Geboren in een gerenommeerde Belgische familie van manouche muzikanten, groeide Limberger op in een wereld van de gypsy swingstijl van Django Reinhardt. In de loop der jaren werkte hij samen met grote namen, waaronder de gevierde Fapy Lafertin.

Bart Van Aken / Chryster Aerts BC Percussion Duo

Sterk Onversterkt & Volxkeuken

wo 26 okt 2022 - 19.00 uur

Eclectische percussie duo dat elkaar tegen kwam in Antwerpen in het jaar 2000. Nu, meer dan 20 jaar later, hebben ze een avontuurlijke weg afgelegd bezaaid met optredens, workshops, opnames, ... Kortom, een percussieve reis die voortduurt tot op huidige dag!

Verona

Sterk Onversterkt & Volxkeuken

wo 23 nov 2022 - 19.00 uur

Verona, dat is één vrouw, vier mannen... ze nemen je graag mee op reis naar werelden van oosterse melodieën over zuiderse ritmes tot meerstemmige harmonieën. De perfecte combo voor muziek met een eigenzinnig karakter.

Winterfeest

met The Moonlovers en kroketten

za 17 dec 2022 - 17.00 uur

Merksemdok nodigt je uit voor de 8ste (!) editie van het Winterfeest. Zoals het hoort met kalkoen, kroketten en een optreden van The Moonlovers. Die laatsten nemen voor deze gelegenheid Mireille Vaessen mee. DJ jancan sluit de avond af met de beste platen uit de jaren 60, 70 en 80.