Sterk Onversterkt

Een vegetartische maaltijd en een gratis akoestisch concert? Hopelijk kan het terug in het najaar.

Ondertussen kan je deze zomer terecht in de Gildentuin voor een reeks intieme concerten. 

 

The Quest

Sterk Onversterkt!

zo 4 jul 2021 - 14.00 uur

Intiem concert op een prachtige locatie! Dit 8-koppig gezelschap brengt folk en kleinkunst in een kunstig geweven eigenzinnig kleedje. Hun sterkste troef is hun vrouwelijke meerstemmigheid, prachtig omkaderd door het verfijnde instrumentarium van accordeon, gitaar, viool, contrabas en percussie.

Brassdrum

Sterk Onversterkt!

zo 11 jul 2021 - 14.00 uur

Een akoestisch concert in de tuin van het Gildenhuis! Verwacht je met deze 3 straffe blazers en percussionist aan wereldse melodieën met groovy baslijnen en afro grooves, vol verrassende wendingen. 

Zingtan!

Sterk Onversterkt

di 13 jul 2021 - 11.00 uur

Het duo Annemie Van Daele en Steven Van Gool speelt al jaren samen in familieprojecten en gaat in dit duoproject volop voor de muziek die ze zélf thuis in de platenkast hebben zitten.

Demi-Sec

Sterk Onversterkt!

zo 18 jul 2021 - 14.00 uur

Een intiem concert op een prachtige locatie! Demi-sec is een trio met een passie voor mooie melodieën die zij door hun akoestische vertolkingen laten herleven. Met gitaar, klarinet en bas tast Demi-Sec de muzikale grenzen af en vertolkt zowel Europese als Amerikaanse traditionals en standaards.

De Nouveau

Sterk Onversterkt!

di 20 jul 2021 - 11.00 uur

Jef begeleidt zelf zijn warme stem met de ritmische folkgitaar. Het muzikantenkoppel Wim en Katleen ondersteunen hem met vurige banjitar, de vrolijke accordeon en de gezellige contrabas. De speelse mandoline en melancholische mondharmonica neemt Wouter voor zijn rekening.

Las Malas meets The Bubbelettes

Sterk Onversterkt!

zo 25 jul 2021 - 14.00 uur

Las Malas en The Bubbelettes ontmoeten elkaar zonder stroom in de Gildentuin. Geniet van onversterkt sterke Flamenco met vurige dans, krachtige zang en percussie. Passioneel, gedreven, intens!

18+

Sterk Onversterkt!

di 27 jul 2021 - 13.00 uur

Met 18+ haal je een collectie Classic Albums in huis. Dit combo van 18 snaren plus stem stript op enigszins ondeugende wijze evergreens van de jaren '20 tot nu. Gitaar, mandoline en cello vloeien samen in een tijdloze sound, afgestemd op de befaamde stembanden van Herman Dils.

Sterk Onversterkt Jam Sessie

Sterk Onversterkt!

za 31 jul 2021 - 19.00 uur

Open jamsessie in de tuin van het Gildenhuis. Meer dan ooit wordt er uitgekeken naar een stroomloos weerzien! Deze laatste avond van juli staat dan ook volledig in het teken van ontmoeting, ontdekking en verbinding. Breng je stroomloze instrument mee en we maken samen een muzikale wereldreis.