Sterk Onversterkt

Van september tot juni is er iedere vierde woensdag van de maand een gratis akoestisch concert. Voor het concert serveren we voor 6 euro een vegetarische maaltijd. 

Ook in juli zijn er gratis Sterk Onversterkt concerten. Luie zonnige zondagen in het park? Of liever een verfrissend ochtendconcert na je wekelijks marktbezoek op dinsdag? Merksemdok en Sterk Onversterkt maken samen vakantieplannen en nemen je graag mee op een muzikale reis. Je vindt ons op dinsdag aan Bib Park en op zondag in Park Bouckenborgh. 

Tcha Limberger

Sterk Onversterkt & Volxkeuken

wo 28 sep 2022 - 19.00 uur

Tcha Limberger is een feit. Een internationaal icoon. Geboren in een gerenommeerde Belgische familie van manouche muzikanten, groeide Limberger op in een wereld van de swingstijl van Django Reinhardt. In de loop der jaren werkte hij samen met grote namen, waaronder de gevierde Fapy Lafertin.

Bart Van Aken / Chryster Aerts BC Percussion Duo

Sterk Onversterkt & Volxkeuken

wo 26 okt 2022 - 19.00 uur

Eclectische percussie duo dat elkaar tegen kwam in Antwerpen in het jaar 2000. Nu, meer dan 20 jaar later, hebben ze een avontuurlijke weg afgelegd bezaaid met optredens, workshops, opnames, ... Kortom, een percussieve reis die voortduurt tot op huidige dag!

Verona

Sterk Onversterkt & Volxkeuken

wo 23 nov 2022 - 19.00 uur

Verona, dat is één vrouw, vier mannen... ze nemen je graag mee op reis naar werelden van oosterse melodieën over zuiderse ritmes tot meerstemmige harmonieën. De perfecte combo voor muziek met een eigenzinnig karakter.