Agenda

Sterk Onversterkt Jam

Sterk Onversterkt in het Park

zo 10 jul 2022 - 14.00 uur

Ontmoeting, ontdekking en verbinding: daar zet Sterk Onversterkt in de muziek op in. De organisatie die stroomloze muziek herintroduceert in ons culturele bewustzijn, verlaagt de opstap naar het podium. In een ongedwongen jam worden muzikanten en publiek zo dicht mogelijk bij elkaar gebracht.

Lluerna

Sterk Onversterkt aan de Bib

di 12 jul 2022 - 10.00 uur

Dit duo brengt Ierse traditionele volksmuziek en liedjes met een twist - zowel in het Keltisch (Gaelic) als Engels - begeleid met Ierse flatback bouzouki, gitaar, uilleann-pipes (ierse doedelzak) en fluiten (low & tin whistles).

Patsy's Flying Pitchfork

Sterk Onversterkt in het Park

zo 17 jul 2022 - 14.00 uur

Noten kraken, zielen uit lijven zingen, tot de kleinste pinken doen swingen, verhalend over dingen die er toe doen en over ‘klankklare’ onzin. Deze muzikanten prikken door (in hart, zelden nieren), nemen je mee van zeemzacht tot voetenstampend doorheen bluegrassweiden en ver daarbuiten.

Esi Nri 

Sterk Onversterkt aan de Bib

di 19 jul 2022 - 10.00 uur

Het muzikale duo Esi Nri neemt je in hun rustige, akoestische set "Graag traag, hier spelen wij.” mee op reis naar een wereld waar de tijd lijkt stil te staan.  Accordeon en (alt)viool/nyckelharpa doen het moment versmelten in een sfeervolle harmonie. Kom, luister, ontspan en geniet!

Alborea Klezmercollectief

Sterk Onversterkt in het Park

zo 24 jul 2022 - 14.00 uur

Het Alborea Klezmercollectief grasduint in de traditionele Oost-Europese Joodse volksmuziek maar verrast kenner en leek met eigen interpretaties. Klezmer is tegelijk melancholisch én opgewekt, maar vooral altijd meeslepend.

Lise

Sterk Onversterkt aan de Bib

di 26 jul 2022 - 10.00 uur

Lise meet slechts 1m64 en maakt Nederlandstalige liedjes, maar toch houdt ze niet van de term kleinkunst. Noem het dan liever indie met een verhaal, of singer-songwriterpop met hier en daar een barst. Of nog beter: kom gewoon eens luisteren en denk er het uwe van. Vaak ingetogen, soms uitbundig, maa

Mariachi Los Tarascos

Sterk Onversterkt in het Park

zo 31 jul 2022 - 14.00 uur

Feest, vreugde en romantiek. De Mariachi is de ultieme expressie van de Mexicaanse muziek. Zing uit volle borst mee, laat je begeleiden door de snaren en de trompetten. Klaar voor een serenade van Mariachi Los Tarascos om je liefde te verklaren in de stralende zomerzon?

Workshop ukelele voor beginners

Sven Van Staeyen (Sterk Onversterkt)

di 27 sep 2022 - 19.30 uur

In deze 10-delige cursus leren we de eerste beginselen van de ukelele kennen. Met enkele lessen ben je al snel op weg!

Workshop gitaar voor beginners

Sven Van Staeyen (Sterk Onversterkt)

di 27 sep 2022 - 20.30 uur

Cursus voor beginnende gitaristen!