Sterk Onversterkt & Volxkeuken

Ben jij onversterkt ook zo Sterk!? (auditieplatform)

Volxkeuken

Geen tijd om te koken? Geen zin in de afwas?

Op de vierde woensdag van de maand kan je in Merksemdok stressloos mee aanschuiven. Voor 6 euro geniet je van een vegetarische maaltijd. Gezond en duurzaam!

Reserveren voor de volxkeuken doe je

 

Eten kan tussen 19 en 20 uur.

Na het eten serveren we een gratis akoestisch concert in samenwerking met Sterk Onversterkt. Enkel aanschuiven voor het concert kan natuurlijk ook.

 

Ben jij onversterkt ook zo Sterk!?

Auditieplatform voor aanstormend stroomloos talent

Het is voor de moderne artiest geen gemakkelijke opgave om zonder stroom te musiceren, maar het kàn wel! De denkoefening vraagt -naast een stevige dosis lef- ook de nodige creativiteit en inventiviteit.

Sterk Onversterkt daagt muzikanten uit om een ruim publiek stroomloos te entertainen. Via het auditieplatform "BJOOZS!?" (Ben Jij Onversterkt ook zo Sterk!?) kunnen artiesten stroomloos van zich laten horen. Op het podium van Merksemdok verschijnt vanavond dan ook een resem aan artiesten die de uitdaging met zichzelf aangaan.

Een avond boordevol kersvers stroomloos talent, humor, spanning en emoties, waarop ook publiek van zich mag laten horen via de publieksprijs! Onze Roeper, een professionele stroomloze presentator, leidt de avond in goede banen!

Aanmelden als artiest kan via www.sterkonversterkt.be.
 


Praktisch

afbeelding moeilijkheisgraagd
prijzen
  • gratis
  • volxkeuken: 6 euro
locatie
  • Merksemdok
  • Emiel Lemineurstraat 72
  • 2170 Merksem