Saaie pesto uit de supermarkt, dat is niet meer voor jou na deze workshop. Je maakt voortaan in een handomdraai lekkere pesto's die vol kruidenkracht zitten!

 

Pesto is meer dan een klassieke pastasaus met basilicum, pijnboompitten, look en olie.  Je kan er zowat alle groene bladgroenten en kruiden in verwerken en ook alle soorten pitten en noten gebruiken. Wil je graag meer spelen met kruiden in de keuken en uit de losse pols de lekkerste kruidensausjes en smeersels maken?  Kom dan zeker mee doen aan deze workshop! 

 

Kristel Beyers van Mirabella's Botanicals komt deze workshop geven, ze leert je wat je allemaal kan verwerken in een pesto en over de perfecte verhoudingen. Hoe je ze best kan bewaren, hoe je ze kan gebruiken, ... We maken klassieke én verassend nieuwe smaakcombinaties. 

 

We sluiten af met een heerlijk buffet met de zelfgemaakte pesto's! 

 


Praktisch

afbeelding a-kaart afbeelding moeilijkheisgraagd
prijzen
  • kansentarief: 10 euro
  • per persoon: 50 euro
locatie
  • Merksemdok
  • Emiel Lemineurstraat 72
  • 2170 Merksem

Extra

Zelf meenemen : een keukenschort en een potje om eventuele overschotten mee naar huis te nemen.

Als je een stenen vijzel hebt thuis, dan mag je die ook meenemen.