Sterk Onversterkt

terrasconcerten Bib Park

OC Merksemdok sluit de deuren voor de zomer en neemt de vrienden van Sterk Onversterkt mee naar het zomerterras aan Bib Park. Dezelfde stroomloze magie in een andere setting. Prachtige muziek, zonder draadjes, micro's of versterkers!

23 juli        M-City Ramblers

M-City Ramblers brengt bluegrass in haar puurste vorm. Met hun authentieke bezetting duikt dit ensemble in het repertoire van de vroegere bluegrass-artiesten uit de jaren '40 en '50.

30 juli        Le Cabinet des Indécis

Easy listening, intense roots en vrolijke jazz-ballads: Le Cabinet des Indécis vormt een ideale verpozing op een zomerse dag. Dit muzikale trio verkent een breed klankenpalet van muzikale delta's tot zinderende klank-oases.

6 augustus        De Kastaars

De Kastaars, bestaande uit vader en zoon, brengen plezierige muziek met overwegend humoristische teksten afgewisseld met serieuze, soms ook pakkende liedjes. Meezingers en interactie zorgen voor een losse sfeer en amusement.

13 augustus        De Takken

Wie op zoek is naar een lokale biodiversiteitsmuziekhotspot is met De Takken aan het juiste adres. Deze muzikale vrijbuiters gaan aan de slag met oud en recent vrijgekomen erfgoed. Genetische modulatie van Johann tot Jackson.

20 augustus        Alborea Klezmer Collectief

Klezmer is tegelijk melancholisch én opgewekt, maar vooral altijd meeslepend. Het Alborea Klezmer Collectief grasduint in de traditionele Oost-Europese Joodse volksmuziek en verrast met eigen interpretaties. 

27 augustus        TOTSEBEAT

TOTSEBEAT serveert een zomerse salade van liedjes uit vervlogen tijden, crisp als in de nineteentwenties, met croutons uit de jaren zeventig en overgoten met cubaanse zonnesaus. Et voilà, de vlaamse kalipsoswing is geboren!Praktisch

afbeelding moeilijkheisgraagd
prijzen
  • gratis