Sterk Onversterkt

Tuinconcerten Faith (5/7), Vlad Weverbergh (12/7) en Nathan Daems Trio (26/7)

met steun van het district Merksem

De stroomloze magie van de Sterk Onversterkt concerten in de intieme tuin van het Gildenhuis. Prachtige muziek, zonder draadjes, micro's of versterkers!

Je was er misschien al bij in het ontmoetingscentrum of op het zomerterras van Bib Park. Deze zomer kan je genieten van de muzikale verrassingen van Sterk Onversterkt in de Gildentuin. De plaatsen zijn beperkt. Reserveer snel een tafeltje voor je bubbel.

Bezoekbubbel

Je zit tijdens de voorstelling samen met de mensen waar je tickets voor hebt besteld. Koop je bijvoorbeeld 4 tickets, 2 voor jezelf en 2 voor een ander gezin, dan zit je met deze bubbel van 4 personen bij elkaar. 

Je kan voor deze voorstelling maximaal 4 tickets bestellen. 

De concerten

Merksemdok & Sterk Onversterkt - Tuinconcerten 2020

05.07.2020        Faith

Sandra Mermans brengt met Faith covers (funk, soul, rock & pop), maar ook eigen nummers. In 2015 won deze powerlady met krachtige stem de finale van de stroomloze muziekwedstrijd "Ben jij onversterkt ook zo Sterk!?". In 2016 behaalde Faith de halve finale van Belgium's Got Talent.

Met haar muziek wil Sandra vooral een positieve boodschap aan de wereld geven. Meng deze missie met een opzwepend ritme, een hoog rock chic gehalte en een uitgebreid repertoire en je hebt de ideale cocktail voor een middagje genieten onder Merksemse zon!


12.07.2020        Vlad Weverbergh -  Hommages

Klarinetist Vlad Weverbergh is artistiek en muzikaal leider van het Terra Nova Collective en hoofddocent basklarinet in het Koninklijk Conservatorium te Antwerpen.
Hij brengt een serie hommages aan beroemde componisten en neemt ons mee op een muzikale reis. Beroemdheden als Bach, Paganini en Debussy hebben hun stempel gedrukt op onze geschiedenis. Maak niet alleen kennis met hun muziek, maar ook met hun persoonlijke levens: wie waren deze briliante mensen, waarom schreven ze muziek?

Als geen ander weet Vlad Weverbergh klassiek repertoire tot leven te brengen voor zowel de muziekleek als voor de fervente liefhebber.

26.07.2020        Nathan Daems Trio

Benjamin Clement, Renaud Dardenne en Nathan Daems zijn gepokt en gemazeld in meerdere muzikale tradities waarvan de meeste ontstaan zijn in tijden zonder elektriciteit of tijden waarin elektriciteit nog weinig of geen invloed had op muziek.

Hun repertoire bestaat uit Jazz Manouche à la Django Reinhardt, Griekse Rembetiko, Romamuziek uit Roemenië, Bulgarije en Turkije maar ook oude Venezolaanse en Braziliaanse muziek.

Elk van de muzikanten spelen in projecten met maestro Tcha Limberger, en het zal dus niet verbazen dat ze veel muziekkennis- en repertoire gemeenschappelijk hebben. Maar de originele combinatie van instrumenten zorgt voor erg veel mogelijkheden om unieke klankspectra te creëren die voor genoeg inspiratie zorgen om hun improvisatorische fantasieën de vrije loop te laten gaan. Spectaculaire schoonheid verzekerd!
 
Praktisch

 afbeelding ringleiding afbeelding moeilijkheisgraagd
prijzen
  • gratis
locatie
  • Gildentuin
  • Gildestraat 10A
  • 2170 Merksem