Jade Mintjens & Serine Ayari

Stand-up

 

Jade Mintjens

“A ge bang zij, krijgt ge ook slaag.”

Jade Mintjens is een ontwapenende jongedame met pit en charme. Sinds haar deelname aan het comedyprogramma ‘Voor de leeuwen’ in 2017 verzorgde ze het voorprogramma van Bart Cannaerts en Bert Gabriëls en werd ze de eerste vrouwelijke finaliste van de Lunatic Comedy Award.

Jade tourde met Michael Van Peel als één van zijn Young Ones en speelt het voorprogramma van Soe Nsuki’s zaalshow ‘Soetopia’. Jade is ook lid van improcomedy gezelschap The Lunatics.

Jade brengt haar glimlach en gitaar mee op het podium en ze zorgt voor een lach en een traan. Ontdek haar betoverende aaibaarheidsfactor en houd deze jonge dame in de gaten. Ze is een rijzende ster!


Serine Ayari

Het heeft even geduurd voor Serine Ayari haar weg vond in het leven. Als kind had ze al snel door dat de schoolbanken niet voor haar gemaakt waren. Na jarenlang spijbelen besloot ze er op haar achttiende de brui aan te geven en de schoolbanken zonder diploma te verlaten.

Tot drie jaar geleden fladderde de Vilvoordse met Tunesische roots van de ene job naar de andere. Zo was ze al vastgoedmakelaar, gaf Engelse les, werkte voor Louis Vuitton en presenteerde ze een belprogramma rond astrologie op de televisie.

Op haar 26ste waagde Serine de sprong en ging ze voluit voor haar passie: comedy en acteren.
Ze wist een rol te versieren in de comedyreeks ‘De Luizenmoeder’ op VTM en was te zien in ‘De slimste mens ter wereld’.

Op het podium vertelt ze over haar leven, over haar Tunesische roots en over hoe het is om een kind van immigranten te zijn. Aan de hand van humor kaart ze de positie van de vrouw in de samenleving aan.

 

Praktisch

afbeelding a-kaart
prijzen
  • Kassa: 14 euro
  • VVK: 12 euro
  • Kansentarief: 2 euro

Extra

Als extraatje presenteren JC Bouckenborgh en Merksemdok je ‘Vlijmscherp’, een knallend voorprogramma vol comedy en woordkunst. Verwacht je aan een geweldige mix van jonge, opkomende talenten én grote namen.

Wat met corona?
Koop je tickets zonder zorgen. Bij annulering of verplaatsing van de activiteit, worden je tickets terugbetaald.
Wij volgen steeds de meest strikte veiligheidsmaatregelen.