Duo Eka & Edu

Sterk Onversterkt & Volxkeuken

Volxkeuken

Geen tijd om te koken? Geen zin in de afwas?

Op de vierde woensdag van de maand kan je in Merksemdok stressloos mee aanschuiven. Voor 10 euro geniet je van een vegetarische maaltijd. Gezond en duurzaam!

Reserveren voor de volxkeuken doe je

 

Eten kan tussen 19 en 20 uur.

Na het eten serveren we een gratis akoestisch concert in samenwerking met Sterk Onversterkt. Enkel aanschuiven voor het concert kan natuurlijk ook.

Meesterlijk internationaal

 

Gitaar en klarinet, een combinatie die niet vanzelfsprekend lijkt, maar de Russische Ekaterina Uvarova en Spaanse Eduardo Villarroel Mera leverden tijdens de finale van het Sterk Onversterkt auditieplatform BJOOZS!? het absolute tegenbewijs. Dit uitzonderlijk getalenteerde jonge duo kaapte de juryprijs weg en daarmee een avondoptreden in Merksemdok.

 

Wat er tussen gitariste Ekaterina en klarinettist Eduardo op het podium ontstaat, (h)eerlijk onversterkt, is het resultaat van de verbinding van twee mensen die duizenden kilometers uit elkaar werden geboren, het gevolg van de zoektocht doorheen ongewone klankkleuren van twee charmante instrumenten die elkaar gevonden hebben tijdens hun masters in Tilburg.

 

Duo Eka & Edu combineert klassiek, jazz, Latijns-Amerikaanse muziek en flamenco-elementen tot een bijzonder muzikaal verhaal, met een origineel repertoire dat speciaal voor gitaar en klarinet werd gecomponeerd. Sterk Onversterkt & Merksemdok zijn verheugd om deze avond dit internationaal talent te mogen verwelkomen!

Praktisch

afbeelding moeilijkheisgraagd
prijzen
  • gratis
  • volxkeuken: 10 euro
locatie
  • Merksemdok
  • Emiel Lemineurstraat 72
  • 2170 Merksem