Sterk Onversterkt & Volxkeuken

Deborah Ostrega & Ernst Löw

Volxkeuken

Geen tijd om te koken? Geen zin in de afwas?

Op de vierde woensdag van de maand kan je in Merksemdok stressloos mee aanschuiven. Voor 6 euro geniet je van een vegetarische maaltijd. Gezond en duurzaam!

Reserveren voor de volxkeuken doe je

 

Eten kan tussen 19 en 20 uur.

Na het eten serveren we een gratis akoestisch concert in samenwerking met Sterk Onversterkt. Enkel aanschuiven voor het concert kan natuurlijk ook.

 

Deborah Ostrega & Ernst Löw

België - Holland

In de nacht van 7 op 8 september 2013 gingen Deborah Ostrega en Ernst Löw voor het eerst met elkaar naar bed. De vonken spatten ervan af en bleven hangen, bouwden een mooi vuur op en zodoende werden de twee een liefdeskoppel. “Nee, we gaan niet zingen, niet samen op één podium,” beloofden de twee artiesten elkaar, “daar komt toch enkel rottigheid van....”

Twee maanden later, op een drieste avond namen ze echter (voor de lol) een liedje van Ernst op, in duet vorm. Twee weken later wordt het nummer voor het eerst gespeeld op Radio 1.
“Tja, en toen moesten we wel......”

Zodoende toeren de twee al ruim 7 jaar met een resem liedjes door heel Vlaanderen. Van kerk tot cultureel centrum, van open haard tot festival....

In het programma België-Holland brengen Deborah en Ernst, gewapend met gitaar en twee stemmen, songs uit het Boek der Belgische en Hollandse Kleinkunst. Ze brengen deze songs op hun eigen persoonlijke wijze.
 


Praktisch

afbeelding moeilijkheisgraagd
prijzen
  • gratis
  • volxkeuken: 6 euro
locatie
  • Merksemdok
  • Emiel Lemineurstraat 72
  • 2170 Merksem