Sterk Onversterkt

Volxkeuken op muziek

Geen tijd om te koken? Geen zin in de afwas?

Op de vierde woensdag van de maand kan je in Merksemdok stressloos mee aanschuiven. Voor 6 euro zetten we een tweegangenmenu op tafel. Het eten is altijd vegetarisch.

Reserveren voor de volxkeuken doe je online of aan het onthaal van Merksemdok.

Eten kan tussen 19 en 20 uur. Na het eten serveren we een gratis akoestisch concert in samenwerking met Sterk Onversterkt vzw.

De concerten

  • 25 september 2019 - Alborea Klezmer Collectief
  • 23 oktober 2019 - Chicas y Cuerdas
  • 27 november - 18+
  • 22 januari 2020 - Deborah Ostrega & Ernst Löw
  • 26 februari 2020 - Los Tarascos
  • 25 maart 2020 - Cannaerts & Van Cutsem
  • 22 april 2020 - Brassdrum
  • 27 mei 2020 - Winnaars finale BJOOZS!?  2020

Los Tarascos

26 feburari 2020

De Mariachi is -als ultieme expressie van de Mexicaanse muziek- synoniem voor feest, vreugde, maar ook romantiek.. Laat je door het ritme en de melodieën meeslepen. Zing uit volle borst mee en laat je begeleiden door de snaren en de trompetten. Klaar voor een serenade om je liefde te verklaren bij maanlicht?

Cannaerts & Van Cutsem

25 maart 2020

Jan, fantastische liedjesschrijver en Patricia, prachtige zangeres met een unieke en veelzijdige natuurstem. Wanneer zij samen spelen, gebeurt er iets moois. Ze nemen je bij de hand en leiden je doorheen hun wereld vol muziek en humor. Stroomloos pure muziek die beroert en raakt. En zo hoort het!

Bassdrum

22 april 2020

Een vrolijk Quartet rond drummer/percussionist Chryster Aerts. Verwacht je aan wereldse melodieën met groovy baslijnen en afro grooves, vol verrassende wendingen. 

Tim De Jonghe: trompet  I Juan Carlos Rosquete: saxofoon I Glen de Jonghe: bastuba I Chryster Aerts: drum/percussie

Winnaars finale BJOOZS!?  2020

27 mei 2020 

Stroomloos uit de kast komen, het is niet altijd eenvoudig voor artiesten. Daarom riep Sterk Onversterkt het auditieplatform BJOOZS!? in leven. BJOOZS!? stelt artiesten dé vraag der vragen: "Ben Jij Onversterkt Ook Zo Sterk!?".

Tijdens de spannende finaleronde  (za 9 mei in Lo Pétillante) krijgen artiesten de kans het onderste uit hun onversterkte kan te halen. Sterk  Onversterkt deelt in primeur het neusje van de BJOOZS!?-zalm met Merksemdok!