Over ons > Ticketverkoop

Tickets bestellen

Online

  • Je koopt tickets door op de ticketlink bij de voorstelling te klikken. Je ziet meteen welke plaatsen nog beschikbaar zijn. 
  • Betalen kan met Bancontact of Visa/Mastercard. In beide gevallen hebt je een kaartlezer voor internetbankieren nodig.
  • Na betaling ontvang je de elektronische tickets onmiddellijk via e-mail.

Telefonisch – 03 641 62 10 (Cultuurcentrum Merksem)

Tickets die je telefonisch reserveert, betaal je tijdens de openingsuren aan een balie van één van de Antwerpse cultuurcentra. We aanvaarden geen overschrijvingen meer. Tickets die na 14 dagen niet worden opgehaald, worden vrijgegeven.

De ticketbalies van de Antwerpse Cultuurcentra

Je kan ook zelf langskomen om je tickets te kopen voor een activiteit in één van de Antwerpse cultuurcentra. Betalen kan met cash, Bancontact of Visa/Mastercard. De ticketbalie van Cultuurcentrum Merksem (Nieuwdreef 135) is open van dinsdag tot vrijdag, van 10 tot 16 uur.

Tickets worden nooit terugbetaald, tenzij een voorstelling wordt geannuleerd.

Prijzen en kortingen

  • De voorverkoopprijs vervalt aan de balie 3 uur voor aanvang van de voorstelling. Vanaf dan betaal je de kassaprijs. Als je online tickets koopt, betaal je altijd het voorverkooptarief.
  • De A-kaart is een spaar- en voordeelkaart voor iedereen die van cultuur, sporten en lezen houdt. Gespaarde punten kan je omruilen voor kortingen, een gratis zwembeurt of tijdens tijdelijke acties. Antwerpenaars met een A-kaart hebben gratis toegang tot de permanente collectie van een stedelijk museum en krijgen korting voor tentoonstellingen. Wil je meer weten over de A-kaart?
  • Met het recht op VT (verhoogde tegemoetkoming) op je A-kaart kost een ticket voor een voorstelling slechts 2 euro, tenzij anders aangegeven. Of je recht hebt op het VT-statuut, kan je checken bij je mutualiteit. Meer info op www.antwerpen.be/verhoogdetegemoetkoming
  • Ben je student? Voor 10 euro koop je zeven themacheques die je toegang geven tot meer dan 40 cultuurhuizen en musea in Antwerpen of laten je lid worden van de bib. Meer info op cultuurcheques.gate15.be