Over Merksemdok > Team

Op deze pagina

Hannes

Hannes is onze productiemedewerker en stille kracht. Hij is ook verantwoordelijk voor het gebouw, organiseert de volxkeuken en de café-concerten en zorgt ervoor dat de dagelijkse werking op wieltjes loopt.

Koen

Koen is onze administratieve duizendpoot. Hij zorgt voor het gezins- en kinderaanbod binnen Merksemdok, voor de taalwerking Babylon (conversatiegroepen en theater) en de wijkwerking. 

Weet je niet wat te doen? Vraag het aan Koen!

Samir

Cultuurnetwerker Samir is onze jongste aanwinst. Hij is het aanspreekpunt voor jongeren. Zit je met een artistiek ei? Dan kan je dat kwijt bij hem.

Wout

Van een podium opbouwen tot een lamp vervangen: onze technieker is onmisbaar.
Zowel voor voorstellingen, als voor onze dagelijkse werking zorgt Wout ervoor dat alles van machinerie niet alleen vlekkeloos draait, maar ook dat ons cultureel ontmoetingscentrum een mooi en gezond evenwicht bewaart tussen het praktische en het esthetische.

De vrijwilligersploeg

An, AnneMarie,Bernadette, Birgit, Christel, Elena, Erica, Eva, Farida, Fatima, Frieda, Gabriel, Gaby, Gerdi, Hilde, Ingrid, Luske, Lut, Mad, Marc, Marc, Nadia, Nancy, Pauline, Ria, Rudy, Saadia, Souad, Sus, Sylvia, Tine, Werner

meer over vrijwilligerswerk in Merksemdok »