Over Merksemdok > Team

Op deze pagina

Hannes

Hannes is onze productiemedewerker en stille kracht. Hij is ook verantwoordelijk voor het gebouw, organiseert de volxkeuken en de café-concerten en zorgt ervoor dat de dagelijkse werking op wieltjes loopt.

Julie

Julie is onze coördinator en zorgt voor het Blinkenloket, en voor aantal buurtprojecten. 

Jouni

Jouni is onze onthaalmedewerker en administratieve kracht. Hij zorgt ervoor dat elke ochtend Fairouz in ons café weerklinkt. 

Jwan

Jwan de koffievrijwilliger is nu Jwan de logistiek medewerker. Hij zorgt ervoor dat 's morgens de koffie klaarstaat voor de bezoekers en alles er steeds piekfijn bij ligt.

Koen

Koen zorgt voor het gezins- en kinderaanbod binnen Merksemdok, voor de taalwerking Babylon (conversatiegroepen en theater), de wijkwerking en de kookgroep.

Samir

Cultuurnetwerker Samir is onze jongste aanwinst. Hij is het aanspreekpunt voor jongeren. Zit je met een artistiek ei? Dan kan je dat kwijt bij hem.

De vrijwilligersploeg

Anneliese, Badran, Bernadette, Carla, Carol, Christel, Elisabeth, Eva, Fatima, Frieda, Henny, Hilde, Hilde, Ingrid, Jan, Jan, Jos, Liliane, Luske, Lut, Mad, Marc, Marc, Maria, Martine, Mina, Monique, Nadia, Renske, Ria, Rosetta, Rudolph, Saadia, Safora, Sheira, Sylvia en Tine.

meer over vrijwilligerswerk in Merksemdok »