Over Merksemdok > Team

Op deze pagina

Carl

Carl is nieuw van maart dit jaar. Hij is degene die de touwtjes in handen neemt en de verbinding tussen alle medewerkers.

Wout

Van een podium opbouwen tot een lamp vervangen: onze technieker is onmisbaar.
Zowel voor voorstellingen, als voor onze dagelijkse werking zorgt Wout ervoor dat alles van machinerie niet alleen vlekkeloos draait, maar ook dat ons cultureel ontmoetingscentrum een mooi en gezond evenwicht bewaart tussen het praktische en het esthetische.

Hannes

Hannes is onze productiemedewerker en stille kracht. Hij is ook verantwoordelijk voor het gebouw, organiseert de volxkeuken en de café-concerten en zorgt ervoor dat de dagelijkse werking op wieltjes loopt.

Koen

Koen is onze administratieve duizendpoot. Hij zorgt voor het gezins- en kinderaanbod binnen Merksemdok, voor de taalwerking Babylon (conversatiegroepen en theater), de wijkwerking en de kookgroep. 

Weet je niet wat te doen? Vraag het aan Koen!

Samir

Cultuurnetwerker Samir is onze jongste aanwinst. Hij is het aanspreekpunt voor jongeren. Zit je met een artistiek ei? Dan kan je dat kwijt bij hem.

Thomas

Thomas is onze onthaalmedewerker. Hij biedt iedereen een warm welkom en de nodige hulp.

 

De Stagiaires

Ilham El Ouaamari, Kyara Sidqi, Sumilla El Idrissi El Baroudi, Lune Peeters, Jennifer Anim, Wesley Redig, Manon Vermeyen, Michiel Van der Aa, Amber De Saedeleer

De vrijwilligersploeg

An, AnneMarie,Bernadette, Birgit, Christel, Elena, Erica, Eva, Farida, Fatima, Frieda, Gabriel, Gaby, Gerdi, Hilde, Ingrid, Luske, Lut, Mad, Marc, Marc, Nadia, Nancy, Pauline, Ria, Rudy, Saadia, Souad, Sus, Sylvia, Tine, Werner

meer over vrijwilligerswerk in Merksemdok »