Muziek, theater, film en comedy

Muziek in Merksemdok, dat zijn sfeervolle en intieme concerten. We gaan altijd voor een gezellige café sfeer, ook voor de concerten in de zaal. Dus ja, dat pintje mag je meenemen in de zaal. En er staan tafeltjes, je moet het niel heel de tijd vasthouden. 

Bij de Sterk Onversterkt concerten in het café is er vooraf een volxkeuken. Voor 6 euro krijg je een vegetarisch 2-gangenmenu. 

Onze grote zaal is niet de beste theaterzaal. Maar in ontmoetingscentrum Merksemdok hebben we een grote liefde voor theater. Daarom organiseren we op regelmatige basis wel activiteiten rond theater: theaterbabbels, groepsuitstappen naar de Antwerpse podia met Blinken en Babylon, workshops... 

In de zomer organiseren we voorstellingen in openlucht

Programma

Humo's Comedy Cup On Tour

vr 12 mrt 2021 - 20.15 uur

De prestigieuze Humo's Comedy Cup staat al jaren garant voor de nieuwe lichting stand-up comedians van de toekomst. Het wordt stilaan een traditie om de finalisten uit te nodigen in Merksemdok. De winnaar en de twee finalisten worden dan vergezeld door een ervaren MC.
afgelast

Hans Mortelmans & Groep

Integendeel!

za 10 apr 2021 - 20.15 uur

Hans Mortelmans & Groep is een akoestisch sextet, sterk beïnvloed door de Franse chansonnier Georges Brassens, de Belgische jazzgitarist Django Reinhardt en Wannes Van de Velde. De groep vond echter snel een heel eigen universum waarin humor, rebellie en melancholie elkaar de hand reiken.

La Vie Est Riguelle

En route!

za 5 jun 2021 - 20.15 uur

Vijf jaar lang werd Klara opgevrolijkt door de brede glimlach waarmee het Franse lied door Patrick Riguelle en Jan Hautekiet gekoesterd werd. Patrick en Jan konden zich uitleven in de eindeloze collectie parels waarmee la chanson fran├žaise de wereld verblijdt. Nu zijn ze terug!