Muziek, theater, film en comedy

Muziek in Merksemdok, dat zijn sfeervolle en intieme concerten.

We gaan altijd voor een gezellige huiselijke sfeer, ook voor de concerten in de zaal. Dus ja, dat pintje mag je meenemen in de zaal.

In ons salon staan tafeltjes waar je kan genieten van het optreden.

 

Programma

Jade Mintjens & Serine Ayari

Stand-up

vr 11 feb 2022 - 20.15 uur

De pittige en charmante Jade Mintjens brengt haar glimlach en gitaar mee op het podium. Met haar sterke comedyshow bezorgt ze je gegarandeerd een lach en een traan op je gezicht. Serine Ayari vertelt over haar leven, over haar Tunesische roots en over hoe het is om een kind van immigranten te zijn.

Maxime Waladi i.s.m. Action Zoo Humain

Le Chicon

do 10 mrt 2022 - 20.15 uur

De jonge theatermaker Maxima Waladi graaft in de multiculti grond van zijn verleden, bezaaid met witloofkroppen en durumtarwe. Wat werpt hij van zich af en wat wenst hij te koesteren? Waladi gaat op z’n Air Maxen op zoek naar zijn wortels en bindt de strijd aan met zijn kwelgeesten.

Humo's Comedy Cup 2021

Finalistentour

vr 11 mrt 2022 - 20.15 uur

Humo’s Comedy Cup is zonder twijfel de meest toonaangevende comedywedstrijd van de Lage Landen. Jaar na jaar effent ze het pad voor de grootste comedytalenten van het moment. In de finalistentour zie je de klinkende namen van morgen aan het werk.

DON VITALSKI

vertelt beuling met appelmoes

vr 15 apr 2022 - 20.15 uur

Het gaat zeer goed met Vitalski! Overdag is hij leraar Nederlands-Engels in een Atheneum in een Antwerpse randgemeente, 's avonds zorgt hij voor zijn vrouw en kinderen, 's nachts schuimt hij nog steeds de belangrijkste Antwerpse kroegen af.

Hans Mortelmans & Groep

Integendeel!

vr 22 apr 2022 - 20.15 uur

Hans Mortelmans & Groep is een akoestisch sextet, sterk beïnvloed door de Franse chansonnier Georges Brassens, de Belgische jazzgitarist Django Reinhardt en Wannes Van de Velde. De groep vond echter snel een heel eigen universum waarin humor, rebellie en melancholie elkaar de hand reiken.

JOHNNY TRASH

De on-zin van het leven

vr 13 mei 2022 - 20.15 uur

IETS SPECIAALS OVER NIETS BIJZONDERS Na zijn succesvolle passage in Belgium’s Got Talent trok Johnny Trash met zijn comedyshow heel Vlaanderen door. Tussendoor trad hij ook nog op samen met Nigel Williams en de Nederlandse topkomiek Wouter Monden onder de naam De Rodeo’s.