Familienamiddagen

Iedere derde woensdag van de maand is er een familiedag in Merksemdok. Altijd van 14 tot 16.30 uur. Ouders en kinderen (tot 12 jaar) kunnen er samen knutselen, sporten, ontspannen, koken, een voorstelling zien, ...

Op zee

Familienamiddag

wo 18 okt 2017 - 14.00 uur

De bemanning van Merksemdok is opnieuw aangemeerd in het Dokske. Heel de zomer waren ze op zee. In verre landen leerde scheepskok Bernadette nieuwe gerechten. En stuurman Karel leerde de vreemdste boten bouwen. Ben je benieuwd?

Help! Monsters...

Familienamiddag

wo 15 nov 2017 - 14.00 uur

Ben jij ook soms bang? Van monsters? Van spinnen? Of van iets anders? Of vind je griezelen juist heel leuk?

China

Familienamiddag

wo 17 jan 2018 - 14.00 uur

Uit China komen de vreemdste dingen. Draken, kung fu, circusacrobaten, spaghetti, thee, rijst en hoverboards. En in China eten mensen niet met mes en vork of met hun handen. Ze eten met stokjes. Dat is best moeilijk. Wil jij het ook eens proberen?

In de ruimte

Familienamiddag

wo 21 feb 2018 - 14.00 uur

De kapitein en de matrozen vliegen naar de maan. Het schip van Merksemdok wordt een ruimteschip. Bouw je eigen raket en vlieg ook mee. In de ruimte is alles minder zwaar. Daardoor val je niet naar beneden, maar blijf je zweven.

Striphelden

Familienamiddag

wo 21 mrt 2018 - 14.00 uur

De kapitein lees heel graag. Hij leest heel graag boeken. Maar het liefst van al leest hij strips. Urenlang kan hij verdwalen in de verhalen van zijn favoriete striphelden. Hou jij ook van strips? En wil je zelf eens een stripverhaal tekenen?

Jungle

Familienamiddag

wo 16 mei 2018 - 14.00 uur

De bananen zijn op. In de supermarkt hebben ze er ook geen meer. Het schip van Merksemdok vaart naar de jungle. Hopelijk hebben ze er daar nog. En willen de apen delen.