Cultuur #inuwkot

Wat achtergrondmuziek voor bij de afwas? Genieten van een concert in je zetel? Of vanuit je badkamer een museum bezoeken?

Het online aanbod is groot. We gingen voor jou op zoek naar het beste wat het web te bieden heeft. 

De Fakkel van TRIX

dagelijks live #inuwkot

wo 1 apr 2020 - 19.00 uur

Vanaf 28 maart stak TRIX 'De Fakkel' aan. Elke avond om 19u covert een Belgische artiest een andere Belgische artiest en geeft deze zo ‘De Fakkel’ genadeloos door. Hoe zal het vuurtje lopen door het Belgische muzieklandschap? Je ontdekt het elke avond om 19u via de TRIX-instagram.

#GuggenheimBilbaoLive

#inuwkot

za 4 apr 2020 - 17.00 uur

Het Guggenheim Museum in Bilbao lanceert #GuggenheimBilbaoLive, achter de schermen van het prachtige gebouw, zolang het museum noodgedwongen toe blijft. De video’s zijn de afgelopen dagen opgenomen door een enthousiaste medewerkers van het museum.

Rock 'n' Roll High School op VRT NU

#inuwkot

zo 5 apr 2020 - 15.00 uur

StuBru icoon Stijn Van De Voorde en Thibault Christiaens van Equal Idiots nemen je mee op hun zoektocht naar het verhaal van hun muziekhelden. Elke aflevering staat in het teken van een andere held. Gratis te bekijken op VRT NU. Eén aflevering duurt ongeveer 35 minuten.

Museum of Isolation

#inuwkot

di 7 apr 2020 - 17.00 uur

Museum of Isolation is een uitwisseling tussen creatieve zielen. Je inspireert en wordt geïnspireerd door andere kunstenaars. Stuur je inspiratie in via een Google Form en ontvang je artistieke opdracht via e-mail. 

Tiny Desk Concerts

#inuwkot

wo 8 apr 2020 - 17.00 uur

NPR, voluit National Public Radio, is de openbare radiozender in de VS. Sinds 2014 organiseert NPR de Tiny Desk Contest, een soort Humo's Rock Rally, maar dan achter een bureau in plaats van op een podium. En ja, dat is zo vreemd als het klinkt.

AB Canapé

Gratis AB Concerten #inuwkot

ma 20 apr 2020 - 11.00 uur

Live concerten van artiesten uit het archief van de prestigieuze AB.

SKaGeN & De Studio 

WatchApp #1 - Emmi & Leo

wo 6 mei 2020 - 15.00 uur

Een voyeuristische voorstelling die zich afspeelt op een virtueel podium: WhatsApp! Middenin de coronacrisis leren Emmi en Leo elkaar toevallig kennen via WhatsApp. Een maand lang kan je stiekem hun berichten mee volgen, in realtime. Wanneer exact, weet je nooit.