Toonmoment buren

theatervoorstelling voor jongeren door jongeren

Buren is een samenwerking tussen Kozi Stedelijk Onderwijs, Merksemdok en Maisha vzw. Deze participatieve workshopreeks theater met en voor jongeren is gericht op alle Antwerpse jongeren die hun artistieke identiteit willen ontwikkelen.

 

Via verschillende kunstdisciplines zoals theater, dans en beweging schrijven ze samen aan een verhaal waarin iedereen zich kan herkennen. De jongeren werken in een semi-professioneel kader en een veilige omgeving met voldoende ruimte voor experiment en uitwisseling.

 

De leerlingen werden gecoached door:

 

Aïcha Cissé, Junior Akwety, Nabil Malla.

Aïcha Cissé ken je als actrice, regisseur, theaterdocent en -maker. Komend najaar zal ze te zien zijn op Belgische podia aan weerszijden van de taalgrens in Mawda, dat betekent tederheid/ça veut dire tendresse (KVS).

 

Junior Akwety ken je als  zanger,songwriter en acteur. Als songwriter werkte Junior samen met zowel verschillende, onafhankelijke artiesten als met grote maatschappijen zoals o.a. Universal en Sony.

Nabil Mallat ken je als Belgisch acteur.

Misschien ken je hem van zijn bekende rol in de kortfilm Broeders van Adil El Arbi en Bilall Fallah.
Ook in de debuut-langspeelfilm van deze regisseurs, het prijswinnende Image uit 2014, vertolkte hij een van de hoofdrollen als bendeleider Lahbib Farraji.

 

 

Tot dan?Praktisch

vlieg afbeelding afbeelding moeilijkheisgraagd
locatie
  • Merksemdok
  • Emiel Lemineurstraat 72
  • 2170 Merksem

Extra

Eerste toonmoment  op 08 juni 2023  in Merksemdok. 

Deuren gaan open om 13u

Start show : 13u30 

 Duur  : 60min

 

 


Tweede toonmoment op 09 juni 2023 in Schouwburg Noord

Deuren gaan open om 19u.

Start show : 19u30

Duur : 60min